Poštovani,

Slobodni smo da Vam ponudimo sedišta za stadione I ostale sportske objekte, vrhunskog dizajna I izuzetnog kvaliteta. Sedišta se rade po licenci Švajcarske firme "DENSA AG" iz Bazela i namenjeno je za upotrebu na otvorenim I zatvorenim sportskim objektima. Kompletna stolica se proizvodi u Srbiji pa se samim tim smatra robom domaćeg porekla.

Opis proizvoda:

Sedište je izrađeno od vrhunskih plastičnih materijala u kombinaciji sa metalnim elementima od specijalnih plastificiranih čelika.

Metalna konstrukcija se izrađuje po potrebi I obliku mesta gde se montira sedište. Izrađena je od konstrukcijskog čelika debljine 4 mm I zaštićena je elektrostatičkim cinkovanjem ili plastifikacijom od dva sloja.

Sedište je anatomski oblikovano. Radi lakog prolaza između redova, sedište je sklopivo pomoću mehanizma od osovinskog čelika, koji povezuje sedeći deo sa naslonom.

BOJE SEDIŠTA SE MOGU RADITI NA ZAHTEV KUPCA PO RAL KARTI.

Čelični nosač, nosi plastične delove sedišta I vezuje se za betonsku konstrukciju - tribine putem 3 čelična ankera ili vijaka sa tiplom ili na ugrađenu metalnu šinu.

Zbog korišćenja najkvalitetnijih materijala, dobrih tehničkih rešenja I vrhunske izrade, sedište koje mi nudimo je jako postojano I otporno na sve fizičke aktivnosti u smislu oštećenja, što ga u praktičnom smislu čini neuništivim. Materijal je samogasiv - ne može da gori I boje su fotostabilne I zaštićene od UV zračenja.

Garancija na postojanost materijala I kvalitet izrade je 3 godine. Garancija se ne odnosi na namerno lomljenje I uništavanje sedišta od strane vandala.

Stolica je ugrađena na stadion FK Bazel iz Bazela, FK Cirih, FK Bajern, FK Minhen iz Minhena, Stadion u Moskvi, Olimpijska hala u Londonu, Marakana u Riju I na mnogim drugim stadionima širom sveta.

Za sve dodatne informacije ili razgovor stojim Vam na raspolaganju.

  • Kontakt osoba: Milorad Obradović
  • Mobilni telefon: +381 63 626 346
  • Fiksni telefon: +381 37 469 900
  • Mail adresa: cokopak@gmail.com